Reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie & Karoline

Insta

Flickr

spinner

Siste dag i New York  

Gratulerer med dagen, Norge!:)

Reiseblogg bilder
Hipp hipp, hurra!

Vi startet dagen med en rolig frokost med det norske flagget som pynt på bordet. Vi tenkte på dere hjemme og håpte været var med dere ;D

Reiseblogg bilderReiseblogg bilder
Reiseblogg bilderReiseblogg bilder
Brooklyn bridge

I dag gikk ferden vår til Brooklyn bridge. Brua som går fra Manhattan øya til fastlandet, Brooklyn. Det tok ca 20 min å gå over den. Utsikten var flott, turistene mange og bildene like så :)
Videre gikk vi til Brooklyn hights og til downtown Brooklyn for litt trasking og cafe gåing. Emilie fant også et GAP outlet som hun gjorde et kupp på.

Etterpå gjorde vi oss kjent i Greenwich Village før vi tok subwayen tilbake til 7th avenue for å spise på en restaurant som het "Applebees". Utsikten var fin,vi så rett ned på tykkeste downtown manhattan, sild-i-tønne-gata.

Reiseblogg bilder
Fire Department, New York. Gutta boys var inni sportsbutikken sammen med Svein Erik :)

Dagene går fort her og plutselig er det kveld igjen!
Det tar tid å feriere i by. På grunn av store avstander går mye av tiden med til å ta subwayen (og buss til og fra leiligheten morgen og kveld). Vi pleier å ta 3-dollar bussen, den går rett uttafor døra vår og tar oss helt inn til smørøyet hver dag. Veldig greit :)

Mye skal rekkes over, og jammen har vi ikke kommet i mål med alt vi ønsket å gjøre på denne ferien også. Alle er fornøyde, spesielt hovedpersonen Emilie ;)
Hun har gjort mange kupp både klær, sko og iPhone har hun med seg i kofferten hjem. Ellers har vi som vanlig vært storforbrukere av Starbucks til både frapper og kaffe machiato, det blir et stort savn når vi kommer til Førde igjen. Men det er jo ikke før om 2 dager, he he..Puhh..

Reiseblogg bilderReiseblogg bilder
Pretzel måtte prøves! Og en Frappe eller 2 om dagen hører ferien til!

I morgen får vi en halv dag her før flyet går kl 18:25 fra Newark flyplass.
Emilie har planlagt at vi skal på Wallmart før avreise hjem i morgen, vi har mange gode minner fra den butikken fra Florida turen.
Så med det sier vi hasta la vista, sees i Norge!!:)

Takk for følget! :)

Om oss

Hei! Du leser no et bloginnlegg i reisebloggen til Svein Erik, Monica, Emilie og Karoline.


Tilbake til hovedbloggen

Tilbake til toppen